Fabricació de Productes Tradicionals Pirotècnics

PIROTÈCNIA CATALANA, S.A. fabrica més de 50 articles pirotècnics Tradicionals per a Bestiari, per a Grups de Diables i Dimonis per als seus coneguts Correfocs i per a Grups d’Animació, fabricats a les instal·lacions de Vimbodí.

PIROTÈCNIA CATALANA està conscienciada de l’acurada atenció que mereixen els controls de qualitat per garantir un total i absoluta seguretat en la confecció d’un article pirotècnic. Tots i cadascun dels nostres productes, passen escrupoloses proves d’estabilitat i de qualitat, així com les catalogacions i classificacions regulades per al Reglament d'Articles Pirtotècnics i Cartutxeria.

Els materials utilitzats són d’alta puresa amb certificats de qualitat de cada partida per una fabricació i utilització segura.

Disposem de Certificat de Garantia de la Qualitat de la Producció, Mòdul D de la directiva 2007/23Ce, expedit pel Laboratori Oficial J.M. Madariaga, entitat acreditada per Enac.

Seguint la normativa vigent, tot material pirotècnic és etiquetat individualment amb el número de classificació, classe i instruccions per al seu ús, i és envasat en caixes homologades amb les senyalitzacions de perillositat corresponent.