Pols HOLI

Enguany a la botiga hi podeu trobar l’anomenada pols holi, aquesta s’utilitza per a celebracions i festes.

És un divertit esdeveniment que té els seus orígens a l’Índia, i que traslladem a casa nostra. És una de les festes més colorades i divertides que es coneixen, una festa en la qual les diferències socials s’obliden per un dia i té diferents interpretacions segons les zones originàries d’on prové, honorar els Déus, les bones collites o simplement la fi de l’hivern.

Aquesta celebració consisteix, a llançar-se pel damunt aquesta pols de colors, en diferents moments de la trobada i en moments acordats per tots els assistents, fent un tipus de compte enrere per aconseguir un núvol de pols de colors, que quedarà imprès en les retines dels participants. Es recomana un mínim de quatre a sis sobres per persona, per poder fer diversos llançaments. Aquests sobres són presentats, en format de plàstic de fàcil obertura i de 100 grams de pes, es repartiran en vuit colors, també hi ha la possibilitat d’obtenir pots d’1 quilogram perquè els organitzadors facin més gran el llançament.

Val a dir, que aquestes pols de colors no són pas tòxiques ni inflamables, tenim tots els certificats sanitaris i de seguretat per fer d’aquesta, una festa fiable al cent per cent. No és recomanable l’ús per persones amb problemes respiratoris, cal evitar el contacte directe amb els ulls, poden causar sequedat a la zona, no és tòxic per ingestió. Es recomana portar roba que no sigui la més nova i utilitzar crema hidratant per la pell abans i després de l’esdeveniment. En el cas del cabell, si és tenyit, es recomana condicionar-lo amb algun oli i rentar-lo amb xampú de neteja intensa.

La pols holi és biodegradable, la seva base és la fècula del blat i colorants (100%) alimentaris, es renten amb aigua i sabó, marxen bé de la roba, cabell, mascotes i superfícies llises com terres i parets.