Presentació

El motiu de la present és donar-vos a conèixer PIROTÈCNIA CATALANA.

L’experiència aconseguida durant anys de treball i investigació, així com el nostre prestigi, és fruit de la confiança dipositada pels nostres clients i amics. Són molts els pobles i entitats que ens confien les seves festes i celebracions.

La nostra especialitat és el disseny, muntatge i encesa de Castells de Focs d’Artifici (aeris, terrestres i aquàtics), espectacles amb efectes pirotècnics varis, i la fabricació i venda d’un ampli ventall d’articles pirotècnics tradicionals per als coneguts Correfocs. Disposem de botiga a les nostres instal·lacions, on també podreu torbar articles de festa, pirotècnia d’importació per a revetlles i assortiment de productes de confeti.  

La nostra empresa està compromesa amb la qualitat i la satisfacció del client. Disposem de la certificació de qualitat ISO 9001, així com el certificat oficial del LABORATORIO OFICIAL J.M. MADARIAGA (L.O.M.) del mòdul D de la directiva 2013/29/UE -notificació de l’assegurament de la qualitat del procés de producció-  amb validesa el gener del 2020.

Ens complauria que aquesta pàgina reflectís què és i què fa PIROTÈCNIA CATALANA, i també la forma i manera de com es desenvolupa l’empresa.

Us agraïm la vostra atenció.